Відбулася нарада по ЗНО

2013-01-03

3 січня 2013 року на базі відділу освіти відбулася чергова нарада з директорами шкіл з питань ЗНО, на якій мова йшла про реєстрацію абітурієнтів для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році.

Під час зустрічі було акцентовано увагу на тому, що з метою належної організації та проведення ЗНО-2013 до відома кожного випускника у районі області необхідно довести наступне.

Реєстрація розпочинається з 4 січня і триватиме до 5 березня включно.

Зміни можна вносити протягом 14 днів після закінчення реєстрації, тобто до 19 березня включно.

Абітурієнти формують заяву-реєстраційну картку самостійно на сайті регіонального центру або через пункт реєстрації, що розміщений за адресою: вул. Пушкіна, 2, м.Мукачево, методичний кабінет управління освіти Мукачівської міської ради Закарпатської області (відповідальний– Бабуняк Наталія Федорівна).

Для завершення процедури реєстрації необхідно надіслати до регіонального центру такі документи:

заяву-реєстраційну картку;

- копію паспорта (особи, які не мають паспорта і яким станом на 1 вересня 2012року не виповнилося шістнадцять років, можуть подавати копію свідоцтва про народження);

- копію документа про повну загальну середню освіту або довідку з місця навчання;

- копію документа про зміну прізвища, ім'я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних);

У разі потреби особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього оцінювання, крім документів, зазначених вище, надають висновок закладу охорони здоров'я про необхідність створення особливих (специфічних) умов для проходження зовнішнього оцінювання.

На копії документа, який подається для реєстрації, повинен бути напис про його засвідчення, що складається зі слів «Згідно з оригіналом», а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.

Якщо для реєстрації подається копія документа, оформленого іноземною мовою, то має бути представлений його переклад державною мовою, засвідчений в установленому законодавством порядку.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930