Відбулася колегія відділу освіти

2012-12-25

/Files/images/Изображение 199.jpg

На базі Перечинської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради 25 грудня 2012 року під головуванням начальника відділу освіти Перечинської РДА М.І.Мошак відбулося засідання колегії відділу освіти, на якому розглянуто два питання: про стан правовиховної роботи у ЗОШ району та про стан забезпечення якісного рівня реалізації мовленнєвого аспекту викладання в освітніх закладах іноземних мов.

/Files/images/Изображение 197.jpg




















По першому питанню доповідала головний спеціаліст відділу освіти Г.М.Гафіянич, яка проаналізувала роботу навчальних закладів Перечинщини з профілактики правопорушень та злочинності серед учнівської молоді, а також звернула увагу на окремі упущення в організації індивідуальної роботи з учнями, які знаходяться на внутрішкільному профілактичному обліку та обліку в кримінальній міліції в справах дітей.
Про забезпечення надання якісних освітніх послуг з іноземних мов у загальноосвітніх школах інформувала колегію завідувач РМК Кулакова Н.С, яка у своєму глибокоаналітичному виступі розповіла про роботу вчителів німецької та англійської мов, акцентуючи увагу на рівні знань школярів та результах ЗНО випускників району.
В обговоренні доповідей взяли участь директори Перечинської гімназії ІІ-ІІІ ступенів суспільно-гуманітарного напрямку, Дубриницької та Порошківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Раківської та Сімерської ЗОШ І-ІІ ступенів.
По кожному з розглянутих питань були прийняті відповідні рішення, підготовлені накази.
Узагальнюючи виступи доповідачів та співдоповідачів, голова колегії, начальник відділу освіти М.І.Мошак наголосила на першочерговості організації та здійснення роботи з попередження правопорушень і скоєння злочинів серед дітей шкільного віку, а також на необхідності вдосконалення й урізноманітнення форм та методів сучасного навчання школярів з метою досягнення учнями ЗОШ району високої результативності при складанні ДПА та ЗНО.
У роботі колегії взяла участь заступник голови Перечинської РДА О.І.Кравчук, яка позитивно оцінила підготовку колегії, відзначила актуальність і важливість питань, що розглядалися. Завершуючи свій виступ, О.І.Кравчук привітала членів колегії з наступаючими новорічно-різдвяними святами і побажала всім у новому році міцного здоров'я,щастя та плідних успіхів на освітянській ниві.

/Files/images/Изображение 201.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031