• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дні українсько-нідерландської дружби у Перечинській школі-інтернаті

Дні українсько-нідерландської дружби у Перечинській школі-інтернаті

2012-03-27

Уже стало доброю традицією у школі-інтернаті на березневих канікулах приймати друзів з Нідерландів. Дорогі наші гості з-за кордону щорічно опікуються вихованцями школи під час літнього відпочинку дітей у "країні тюльпанів" та допомагають учням і випускникам у самореалізації, втіленні життєвих планів. Як завжди, організатором цієї поїздки став Президент Благодійного фонду «Християнська допомога Східній Європі» («СНОЕ») Ян Ебелчейш. З 24 по 27 березня 2012 року нідерландці проживали у нашому містечку на базі дитячого оздоровчого табору «Барвінок», проте найбільше часу проводили у спілкуванні та іграх з вихованцями нашої школи. Педагогічними працівниками навчального закладу (вчителем фізкультури Мисарем Ю.В., педагогом-організатором Ваган Л.М., керівником шкільного етнографічного музею Тимофеєвою М.П. та інструктором праці Єжовою Н.Б.) для гостей та учнів школи були організовані майстер-класи відповідно з волейболу, орігамі, бісероплетіння, художньої вишивки.

Учасники шкільної художньої самодіяльності та педагогічний колектив школи підготували у дарунок для гостей цікаву та змістовну концертну програму, присвячену українсько-нідерландській дружбі. Участь у святковому концерті взяли також випускники школи-інтернату: студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв Віталій Горват та Іван Туряниця, студентка Київського педагогічного інституту імені Драгоманова Ілона Токар. Особливо усіх глядачам сподобався заключний номер програми – хореографічна композиція «Мир, дружба та злагода між народами».

У неділю, 25 березня, гості з Нідерландів спільно з учнями, педагогами та випускниками школи вирушили у екскурсію Хресною дорогою м. Перечина. Крім того у дні українсько-нідерландської дружби на спортивних майданчиках школи-інтернату відбулися ряд спортивних змагань. В останній день перебування у школі наших друзів із-за кордону був організований «солодкий стіл» для старшокласників та гостей, де останні отримали на згадку скромні сувеніри-подарунки, виготовлені руками дітей.

Щира вдячність друзям з Нідерландів за допомогу та підтримку наших вихованців! Сподіваємося на нові зустрічі у стінах рідної школи!

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930